Wild workshop

Wild workshop

Wild workshop

Het idee leeft dat er enkel in het najaar wild beschikbaar is, niets is minder waar ! Elk seizoen kent zijn eigen wild zoals, ree in de winter en het voorjaar. In de zomer krijgen we alweer volop wilde ganzen, houtduiven en eenden binnen! Het najaar is uiteraard gevuld met onder andere fazant en haas. Zodoende kunt u in elk seizoen bij ons een wild workshop boeken. Het is voor de durfals zelfs mogelijk om het stuk wild van het schot tot op het bord klaar te maken.

Wild workshop

Wat is de inhoud van deze Wild workshops?

• 4 gerechten bereiden in groepjes
• Koken met heldere wild-recepten
• Eigen inzicht en creativiteit toepassen
• Begeleiding van de chefs
• Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten

Wat gaan we maken?

De onderstaande gerechten gaan we in groepjes tijdens deze unieke Wild workshop maken.

• Trio van Wilde Gans, gerookt, terrine met truffel en pistache en een mousse van Gans
• Geconfijte wilde konijnenrug met geroosterde paprika en pompoenzalf
• Reebiefstukje met eigen jus, jonge groenten en schorseneerchips
• Crème Fraîche ijs met Victoria crumble en luchtige bol van framboos

 

Interesse?

• Wild workshop workshop: € 65,00. (bij 20 personen)
• Prijzen zijn per persoon en exclusief btw.
• Duur Wild workshop: 5 uur.
• Dieetwensen en allergieën zijn geen probleem!
• Het menu is afhankelijk van aanbod en seizoen.

Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Vraag gerust een offerte aan.