Tapasworkshop

Tapasworkshop

In Spanje verbazen we ons altijd over die lekkere hapjes bij de borrel

Voor Spanjaarden zijn restjes heilig en vormen ze de basis van de creativiteit van de chef. ‘No waste’, fantastisch toch? Ook bij de Heeren van Driebergen kunt u deze Spaanse ‘amuses’ zelf bereiden. Sappige gehaktballetjes van biologisch kalfsgehakt, met specerijen gekruide kipspiesjes en heerlijke ‘tortilla’ zijn maar enkele voorbeelden uit onze workshop. Olé!

Tapasworkshop

Wat is de inhoud van deze Tapasworkshop?

• 6 Tapasgerechten bereiden in groepjes
• Koken met heldere tapasrecepten
• Eigen inzicht en creativiteit toepassen
• Begeleiding van de chefs
• Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten

Wat gaan we maken?

De onderstaande tapasgerechten gaan we in groepjes tijdens deze unieke Tapasworkshop maken.

• Salade aubergine met hazelnoot en kruidenolie
• Ceviche van seizoenvis
• Albondigas; sappige balletjes met specerij dipje
• Spies van kippendij met avocadodip
• Tortilla traditionale!
• Gevulde sinaasappel, guirlache en pure chocolade met Licor 43

 

Interesse?

• Tapasworkshop: € 61,50 per persoon. (bij 20 personen)
• Duur Tapasworkshop: 5 uur
• Bovenstaande prijzen zijn per persoon, op basis van minimaal 20 personen en exclusief BTW.
• Bent u met meer of minder dan 20 personen? Vraag een offerte aan.
• Het menu is afhankelijk van aanbod en seizoen.

Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Vraag gerust een offerte aan.