Seizoensworkshop

Seizoensworkshop

Nieuw seizoen, nieuwe kansen!

Elk jaargetijde kent zijn eigen toppers in smaak en de Utrechtse Heuvelrug heeft zoveel te bieden dat we altijd iets uit onze directe omgeving kunnen aanbieden. Met grotere groepen zijn we deze producten zelfs al eens, als onderdeel van de een dagactiviteit, zelf gaan halen bij de boer; een prachtige ervaring!

Seizoensworkshop

Wat is de inhoud van deze seizoenworkshop?
• 4 seizoensgerechten bereiden in groepjes
• Koken met heldere seizoensrecepten
• Eigen inzicht en creativiteit toepassen
• Begeleiding van de chefs
• Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten

Wat gaan we maken?

De onderstaande seizoensgerechten gaan we in groepjes tijdens deze unieke seizoensworkshop maken.

• Ambachtelijk gerookte zalm met radijs, zoetzuur van lente groentes
Schuim van sinaasappel olie, en een mousseline van bloemkool
• Spinaziesoep met langzaam gegaarde kip, kruidige ricotta , knapperige kaasstengel en een gepocheerd ei
• Pastei van lam met een korstje van Parmezaan quichedeeg Ras el Hanout en ingelegde Citroen
• Tarte tatin van appel met een sorbet ijs van calvados en een Merengue schuim met kardemom en zachte karamel

Interesse?

• Seizoensworkshop: € 61,50 (bij 20 personen)
• Prijzen zijn per persoon en exclusief btw
• Duur Seizoensworkshop: ca. 5 uur
• Dieetwensen en allergieën zijn geen probleem!
• Het menu is afhankelijk van aanbod en seizoen.

Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Vraag gerust een offerte aan