Italiaanse workshop

Italiaanse workshop

Wie heeft die truffelmayonaise bedacht?

Sinds de komst van Jamie Oliver is Nederland verslaafd aan olijfolie, Parmezaanse kaas en romige risotto. Wat een prachtige ontwikkeling! Helaas lijkt de echt pure Italiaanse keuken nogal eens te worden vergeten en verzinnen we teveel producten bij elkaar. Carpaccio is in Italië bijvoorbeeld alleen het beste vlees met wat olie, peper, zeezout en Parmezaanse kaas. Wie heeft die truffelmayonaise bedacht? Wij koken met u de pure Italiaanse keuken. Prachtige, volle smaken in eenvoud gepresenteerd. Onze chef verteld u het hoe en waarom achter deze smaken en smaakcombinaties. U zult zich in Toscane wanen en nooit meer anders uw risotto willen eten.

Italiaanse workshop

Wat is de inhoud van deze Italiaanse workshop?

• 4 Italiaanse gerechten bereiden in groepjes
• Koken met heldere Italiaanse recepten
• Eigen inzicht en creativiteit toepassen
• Begeleiding van de chefs
• Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten

Wat gaan we maken?

De onderstaande Italiaanse gerechten gaan we in groepjes tijdens deze unieke Italiaanse workshop maken.

• Antipasti Di Signoro

o.a. Gegrilde Courgette gevuld met roomkaas, Pizzini Bianco, Rode ui met Aceto Balsamico

• Salsicciotto di Vitello

saucijsje van kalfsvlees met venkel met en druivenmosterdpuree

• Lombatello Grigliato

Gegrilde bavette met een saus van ossenstaart

• Tartu di Limone Cagliata

Roomboter Zandtaartje met Lemoncurd en seizoensfruit

Interesse?

• Italiaanse workshop: € 61,50. (bij 20 personen)
• Prijzen zijn per persoon en exclusief btw.
• Duur Italiaanse workshop: ca. 5 uur.
• Dieetwensen en allergieën zijn geen probleem!
• Het menu is afhankelijk van aanbod en seizoen.

Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Vraag gerust een offerte aan.