Gezond & Vitaal workshop

Gezond & Vitaal workshop

We koken met ‘superfoods’

We leggen de nadruk op pure smaken in niet alledaagse bereidingen en producten. De naam superfoods lijkt wel verbonden te zijn met onbekende producten uit verre landen maar wist u dat ons eigen land bol staat van de super groenten, oer granen en vitaminebommen? Bij de Heeren van Driebergen houden we het graag zoveel mogelijk lokaal. Vlees is biologisch en de vis strikt seizoensgebonden en met oog voor de visstand geselecteerd. De chef vertelt daarnaast ook het verhaal achter de gebruikte producten en neemt de groep mee naar de herkomst ervan.

Gezond & Vitaal workshop

Wat is de inhoud van deze Gezonde workshop?

• 4 Gezonde gerechten bereiden in groepjes
• Koken met heldere extra gezonde recepten
• Eigen inzicht en creativiteit toepassen
• Begeleiding van de chefs
• Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten

Wat gaan we maken?

De onderstaande gezonde gerechten gaan we in groepjes tijdens deze unieke Gezond & Vitaal workshop maken.

• Salade van quinoa, gepofte biet, gestoomde worteltjes en ceviche van zeebaars
• Soepje van geroosterde tomaten, paprika en filodeeg met hennepzaad
• Gegrilde steak van US sukade, kruidenolie, clafoutis van geroosterde groenten
• Havermoutkoek, specerijen, goji bes en pruimen met hangop

 

Interesse?

• Uit de mand workshop: € 61,50. (bij 20 personen)
• Prijzen zijn per persoon en exclusief btw.
• Duur Seizoensworkshop: ca. 5 uur.
• Dieetwensen en allergieën zijn geen probleem!
• Het menu is afhankelijk van aanbod en seizoen.

Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Vraag gerust een offerte aan.