Aziatische workshop

Aziatische workshop

De Aziatische keuken is verfijnd

De Aziatische keuken is zo verfijnd; de geuren en kleuren van specerijen, de diversiteit aan groentes en fruit vliegen je om de oren. Vietnam, Thailand, Japan en China vormen de inspiratie van onze gerechten. ‘Live’ bereiding vormen de basis, zoals het hoort in deze culinaire keuken. Fresh springrol, verfijnde bouillons en Miso soepen, kakelverse Tataki van zalm of sashimi van zeebaars met een keur aan dressings en marinades. Reist u met ons mee?

Aziatische workshop

Wat is de inhoud van deze Aziatische workshop?

• 5 Aziatische gerechten bereiden in groepjes
• Koken met heldere Aziatische recepten
• Eigen inzicht en creativiteit toepassen
• Begeleiding van de chefs
• Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten

Wat gaan we maken?

De onderstaande Aziatische gerechten gaan we in groepjes tijdens deze unieke Aziatische workshop maken.

• Sushi van avocado en zalm met kikkoman en wasabi
• Tataki van albacore tonijn met gemberdip
• Noodlesoep met wortel, sesam en gamba wonton
• Ban-Xeo; pannenkoekje met Livar-varkenslende, verse kruiden, taugé en mango
• Gegrilde ananas in rietsuiker, sorbetijs en panna cotta van rambutan en mirin

 

Interesse?

• Aziatische workshop: € 61,50. (bij 20 personen)
• Prijzen zijn per persoon en exclusief btw.
• Duur Aziatische workshop: ca. 5 uur.
• Dieetwensen en allergieën zijn geen probleem!
• Het menu is afhankelijk van aanbod en seizoen.

Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Neem contact met ons op.