Private Dining bij Kookstudio Driebergen

Private Dining bij Kookstudio Driebergen, ongestoord dineren op een prachtige locatie! De privacy van een huiskamer in combinatie met het gemak van een restaurant. Kookstudio Driebergen zit op de perfecte locatie, in een bosrijke omgeving in het midden van het land.

Onze Private Dining ruimten bieden plaats voor gezelschappen vanaf 10 tot maximaal 35 personen. De Private Dining kamer is sfeervol ingericht en grenst aan een privé bar. Daarnaast beschikken wij over een ‘Heerenkamer’ (sigarenkamer) en een privé terras. Dé perfecte ambiance voor een rustig privé of zakelijk diner. Een combinatie van vergaderen met aansluitend het diner is goed mogelijk.

Private Dining op maat

Het diner wordt volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Geef uw ideeën door en ieder facet van het diner wordt speciaal voor u samengesteld. In overleg met onze Sommelier selecteren wij perfect bijpassende wijnen om het diner nog specialer te maken. Privacy en persoonlijke benadering zijn onze uitgangspunten, dat is immers waar Private Deining voor bedoeld is.

Contact opnemen voor Private Dining?

Parkeren is mogelijk op eigen terrein. Op deze manier is Private Dining voor iedereen weggelegd. Komt u ook op een informele wijze culinair genieten? Om u een goed beeld te geven van onze ruimten kunt u kijken bij onze impressies.

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op via ons contactformulier.  U kunt ons ook telefonisch bereiken via 030-8201288. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 uur tot en met 18:00 uur.

Offerte aanvragen

Vraag direct vrijblijvend meer informatie aan.

Uw naam

Uw e-mail

Uw Telefoonnummer

Aantal personen

Uw bericht