Thema Kookworkshops

Op zoek naar een bijzonder groepsuitje voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest of een verjaardag? Of een leuke dag of avond met vrienden of familie? Bij Kookstudio Driebergen leert u koken als een echte chef!

Leer koken als een echte chef! 5 UUR LANG nu al voor € 61,50 p.p.!

Thema kookworkshops bij Kookstudio Driebergen

Wij bieden acht verschillende thema kookworkshops aan die gegeven worden op onze prachtige locatie in Driebergen, gelegen in Utrecht.

Aziatische kookworkshop 
Franse kookworkshop 
Gezond & Vitaal kookworkshop 
Italiaanse kookworkshop 
Seizoenskookworkshop 
Tapas kookworkshop 
Uit de mand kookworkshop  
Wild kookworkshop 

Onze kookstudio beschikt over ruime kookeilanden en alle benodigdheden om het koken gegarandeerd een succes te maken! Onze professionele chefs koken met passie en leren u graag alles over de herkomst van producten, de bereiding, handige technieken en de opmaak van de borden.

Tijdens één van deze thema kookworkshops maakt u samen met de chefs een 4-gangenmenu. Wij werken uitsluitend met streek- en seizoen producten producten van top kwaliteit. Daarnaast beschikt onze kookstudio over een gezellig restaurant, waar u samen van de gerechten kunt genieten.

Vooraf kunt u aangeven of u nog specifieke wensen en behoeften heeft. Hierbij kunt u denken aan specifieke dieetwensen of allergieën of bepaalde toevoegingen zoals amuses of een wijn- of drankarrangement. Wilt u graag een persoonlijk aandenken voor de gehele groep? Kies dan voor leuke schorten met een bedrukt logo of een bedrukte tekst.

Contact over een thema kookworkshop?

Interesse in een kookworkshop bij Kookstudio Driebergen? Vraag gerust een offerte aan of vul ons contactformulier in.Liever telefonisch contact? Wij zijn doordeweeks van 09:00 uur tot en met 18:00 uur telefonisch bereikbaar via 030-8201288.